Despre

Am 42 de ani și sunt profesoară de pian. M-am născut și am trăit
în Iași toată viața mea. Aici este tot ce am mai de preț: familia și prietenii. Lucrez cu copiii de toate vârstele și cu adulții suficient de curajoși încât să facă ceva pentru propriul lor spirit. Locuiesc împreună cu părinții mei și cu trei pisici senzaționale. Îmi place să călătoresc pe cont propriu și, mai ales, singură, dar uneori mă înscriu și în excursii organizate pentru că îmi oferă ocazia de a vedea foarte multe într-un timp relativ scurt. Mă documentez înainte de fiecare călătorie, îmi plac experiențele unice, aparte, îmi place să cunosc oameni și să îi observ. Nu mă pricep aproape deloc să calculez bugete, dar atunci când călătoresc știu că amintirile nu sunt aproape niciodată reprezentate de lucruri. Pentru că am totuși spirit de colecționar de când eram mică, caut și colecționez bufnițe. Viața mi-a oferit posibilitatea de a mă descoperi și de a mă reinventa de mai multe ori, iar călătoriile îmi oferă timp prețios cu mine însâmi. În muzee sunt un burete, absorb totul, îngurgitez bulimic tone și secole de artă, pe care o dată ajunsă acasă le pun în ordine și le transform în gânduri și trăiri. Nu îmi propun obiective, aștept și accept toate provocările pe care mi le lansează drumul meu și încerc să transform călătoria în obiectiv. Acest blog este un experiment pentru mine, o oportunitate de a mă cunoaște și de a-mi reînvia creativitatea. 

What People Say

You will never be completely at home again because part of your heart always will be elsewhere. That is the price you pay for the richness of loving and knowing people in more than one place.”

Miriam Adeney

It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities.

J. K. Rowling

We travel, initially, to lose ourselves. We travel to open our hearts and our eyes and learn more about the world than our newspapers will accommodate. We travel to bring what little we can, in our ignorance and knowledge, to those parts of the globe whose riches are differently dispersed. And we travel, in essence to become young fools again – to slow time down and get taken in and fall in love once more.

Pico Iyer

Let’s build something together.


%d blogeri au apreciat: